Varasto


Perheen kasvaessa ja tavaramäärän lisääntyessä saatat löytää itsesi ongelman edestä: Mihin nämä kaikki mahtuvat? Ei hätää! Kirena-kaapistoilla luot järkevää tarpeittesi mukaista säilytystilaa ja saat esimerkiksi kausivaatteet säilöön koreihin, hyllyille ja tangoille, siististi liukuovien taakse. Tai miltä kuulostaisi, että kaikki harrastevälineet mahtuisivat samaan tilaan kätevien tilaaviemättömien liukuovien taakse piiloon? Kirena-liukuovilla säästät varastossa tilaa ja voit panostaa harrastuksiisi enemmän.
Loimme nämä sivut juuri sinua varten, joka etsit fiksua säilytysjärjestelmää. Kotimainen Kirena tarjoaa täydellisiä ratkaisuja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi suunnitteletpa sitten keittiön viimeistelyä, makuuhuoneen uudistamista tai käytännöllistä kenkäsäilytystä. Voimme 30 vuoden kokemuksella sanoa, että me osaamme säilytyksen! Toivomme, että löydät tarvitsemasi ideat ja inspiraation täältä päästäksesi suunnittelun alkuun!

Löydät lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi täältä.

Huomioithan, että tämän sivuston kuvat on tarkoitettu inspiraatioksi. Valmistettavat tuotteet saattavat poiketa jonkin verran tekniseltä toteutukseltaan kuvien tuotteista.