Olohuone


Tee tilaa elämälle…

…ja olohuoneesta lempipaikkasi

Fiksuilla säilytysratkaisuillamme tavarasi pysyvät järjestyksessä vähemmällä ja sinulle jää enemmän tilaa nauttia ystäviesi seurasta.

Sisusta väreillä ja jaoilla. Kirjat, TV ja muu elektroniikka tyylikkäästi kaappiin ja pölyltä suojaan. Tyylisi mukaisilla liukuovilla luot juuri sitä tunnelmaa, jota haluat. Laaja väri- ja kehysmallistomme takaa melkeinpä rajattomat mahdollisuudet suunnitella juuri sellaisen ratkaisun, kuin tarvitset ja haluat.
Loimme nämä sivut juuri sinua varten, joka etsit fiksua säilytysjärjestelmää. Kotimainen Kirena tarjoaa täydellisiä ratkaisuja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi suunnitteletpa sitten keittiön viimeistelyä, makuuhuoneen uudistamista tai käytännöllistä kenkäsäilytystä. Voimme 30 vuoden kokemuksella sanoa, että me osaamme säilytyksen! Toivomme, että löydät tarvitsemasi ideat ja inspiraation täältä päästäksesi suunnittelun alkuun!

Lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Huomioithan, että tämän sivuston kuvat on tarkoitettu inspiraatioksi. Valmistettavat tuotteet saattavat poiketa jonkin verran tekniseltä toteutukseltaan kuvien tuotteista.