Lastenhuone


Liukuovikaapiston ovet eivät vie turhaa tilaa avautuakseen pieniltä puuhaajilta. Ulosvedettävissä koreissa leluilla on omat paikkansa ja ne on helppoa pitää järjestyksessä. Lelujen siivoamisesta voi tehdä vaikka leikin, kun kallisarvoisilla aarteilla on omat määritellyt paikkansa, josta ne aina löytyvät. Taiteltaville vaatteille on omat korinsa ja vaatetangon voi asentaa alas, jotta pienimmätkin ylettyvät niihin ihan itse.

Liukuovilla voit myös sisustaa käyttämällä värejä: pinkkiä, sinistä, keltaista, mitä vain haluat! Voit valita minkä värin tahansa NCS-maaliväripaletista sopimaan lastenhuoneesi värimaailmaan. Lasipintoina liukuovet ovat helposti puhdistettavissa. Kaikissa käyttämissämme laseissa ja peileissä on turvakalvo, joka estää lasin rikkoutuessa sirujen leviämisen ympäristöön ja ehkäisee näin ollen myös onnettomuuksia.

Lasten kasvaessa on liukuovet helppo vaihtaa ja luoda uutta tyyliä huoneeseen.
Loimme nämä sivut juuri sinua varten, joka etsit fiksua säilytysjärjestelmää. Kotimainen Kirena tarjoaa täydellisiä ratkaisuja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi suunnitteletpa sitten keittiön viimeistelyä, makuuhuoneen uudistamista tai käytännöllistä kenkäsäilytystä. Voimme 30 vuoden kokemuksella sanoa, että me osaamme säilytyksen! Toivomme, että löydät tarvitsemasi ideat ja inspiraation täältä päästäksesi suunnittelun alkuun!

Lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Huomioithan, että tämän sivuston kuvat on tarkoitettu inspiraatioksi. Valmistettavat tuotteet saattavat poiketa jonkin verran tekniseltä toteutukseltaan kuvien tuotteista.