Kotitoimisto


Etätyö lisääntyy ja moni työskenteleekinesimerkiksi kotoa käsin jo useampana päivänä viikossa. Onko läppäri ja paperit hujan hajan? Miltä kuulostaisi työpiste liukuovien takana. Saat kaikki tärkeät paperit ja työvälineet järjestykseen ja pois silmistä liukuovien taakse, jotka olet valinnut juuri oman tyylisi mukaisesti. Hyllyjen lisäksi laatikot ja ulosvedettävät korit helpottavat kaiken pitämistä järjestyksessä ja upeat liukuovet piilottavat sen, mitä et halua näyttää.
Loimme nämä sivut juuri sinua varten, joka etsit fiksua säilytysjärjestelmää. Kotimainen Kirena tarjoaa täydellisiä ratkaisuja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi suunnitteletpa sitten keittiön viimeistelyä, makuuhuoneen uudistamista tai käytännöllistä kenkäsäilytystä. Voimme 30 vuoden kokemuksella sanoa, että me osaamme säilytyksen! Toivomme, että löydät tarvitsemasi ideat ja inspiraation täältä päästäksesi suunnittelun alkuun!

Löydät lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi täältä.

Huomioithan, että tämän sivuston kuvat on tarkoitettu inspiraatioksi. Valmistettavat tuotteet saattavat poiketa jonkin verran tekniseltä toteutukseltaan kuvien tuotteista.