Keittiö


Kirena-tuotteilla luot paikan jokaiselle pikkutavarallekin! Asenna täysikorkea Kirena-kaapisto ylä- ja alakaapistojen sijaan ja saat ruhtinaallisesti säilytystilaa. Valitse ulosvedettävät korit ja voiko astioiden tai muiden keittiötarvikkeiden käyttö olla enää helpompaa! Kaiken kruunaa upeat tyylisi mukaiset liukuovet. Erilaisilla ovimalleilla ja -pinnoilla luot kotoista tunnelmaa, teollista tuntua, tai modernia ja pelkistettyä fiilistä. Juuri omien toiveidesi mukaan.
Loimme nämä sivut juuri sinua varten, joka etsit fiksua säilytysjärjestelmää. Kotimainen Kirena tarjoaa täydellisiä ratkaisuja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi suunnitteletpa sitten keittiön viimeistelyä, makuuhuoneen uudistamista tai käytännöllistä kenkäsäilytystä. Voimme 30 vuoden kokemuksella sanoa, että me osaamme säilytyksen! Toivomme, että löydät tarvitsemasi ideat ja inspiraation täältä päästäksesi suunnittelun alkuun!

Lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Huomioithan, että tämän sivuston kuvat on tarkoitettu inspiraatioksi. Valmistettavat tuotteet saattavat poiketa jonkin verran tekniseltä toteutukseltaan kuvien tuotteista.