Eteinen


Eteinen on kotisi käyntikortti ja luo ensivaikutelman, joka muistetaan pitkään. Eteisen tulisi olla sekä käytännöllinen, että kotoisa. Järkevillä, toimivilla järjestelmillämme sinun on helppo pitää kaikki järjestyksessä. Ulosvedettäviin koreihin mahtuu mainiosti jokaisen tumput ja pipot. Voit valita joko perinteisen lankakorin, tai tyylikkään meshkorin. Vaatetangon voit asentaa haluamallesi korkeudelle ja niitä voi asentaa vaikka kaksi allekkain, jolloin saat koko kaapin korkeuden hyötykäyttöön. Viimeisen silauksen antavat tyylisi mukaiset liukuovet, jotka kätkevät kaiken säilytettävän kauniisti.

Käytännöllinen ja luokseen kutsuva – sitä tulisi eteisen olla. Fiksuilla ja käytännöllisillä säilytysratkaisuillamme luot järjestystä niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin. Kirena-kaapiston syvyyden voit valita mittojesi mukaan lähtien vain 33 cm syvästä kaapista aina 80 cm syvään asti. Korkeutta kaapistolla voi olla jopa 2,77 m!
Loimme nämä sivut juuri sinua varten, joka etsit fiksua säilytysjärjestelmää. Kotimainen Kirena tarjoaa täydellisiä ratkaisuja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi suunnitteletpa sitten keittiön viimeistelyä, makuuhuoneen uudistamista tai käytännöllistä kenkäsäilytystä. Voimme 30 vuoden kokemuksella sanoa, että me osaamme säilytyksen! Toivomme, että löydät tarvitsemasi ideat ja inspiraation täältä päästäksesi suunnittelun alkuun!

Lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Huomioithan, että tämän sivuston kuvat on tarkoitettu inspiraatioksi. Valmistettavat tuotteet saattavat poiketa jonkin verran tekniseltä toteutukseltaan kuvien tuotteista.